Bejelentkezés: online vagy a +36 (30) 877 5587 telefonszámon.

rólam

Ismerj meg közelebbről

"Nem fektetnek elég hangsúlyt a sérülések megelőzésére. Célom, hogy ezen változtassak."

5 éves korom óta sportolok, a mozgás szerves része az életemnek. Az emberi test fokozott igénybevételének megvannak a hátulütői, amit saját bőrömön is megtapasztaltam (sérülések és azok következményei). Orvosként csapatorvosként sajnos az az észrevételem, hogy Magyarországon még a 21. században sem fektetnek elég hangsúlyt a sportolók és edzők a sérülések, túlerőltetéses szindrómák, izületi kopások, mozgásszervi problémák megelőzésére, terápiájára. A célom az, hogy ezen változtassak.

Állomások

A szakmai utam állomásai

1993

5 éves koromban kezdtem judozni (cselgáncs). Korosztályos magyar bajnokként ill. felnőtt első osztályú magyar bajnokságon  5. legjobb helyezést elérve vonultam vissza a versenyzéstől. 

2007

A Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban érettségiztem, majd felvételiztem az orvosi egyetemre ahol mozgásszervi betegségek kezelésére specializálódtam. Később ortopéd-traumatológus rezidens lettem.

2019

Szakvizsgámat 2019-ben szereztem meg a Pécsi Tudományegyetemen, ahol a Traumatológiai és Kézsebészeti Klinikán dolgoztam ill. a Rátgéber Kosárlabda Akadémia csapatorvosa voltam.

2021

Jelenleg a Kaposvári Kórház Traumatológia osztályán tevékenykedem traumatológus szakorvosként valamint a Kaposvári Rákóczi FC és a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia csapatorvosa vagyok.

Body and Mind: terápia, fájdalomcsökkentés és életviteli tanácsadás egy kézben

Gyakori ízületi fájdalmaid vannak? Nem tudsz emiatt aktív életet élni? Visszatérő sérülésekkel bajlódsz sportolás során? Gyorsabban szeretnél regenerálódni? Érdekel milyen táplálékkiegészítőket ajánlanak a nemzetközi szakirodalomban? Ha igen, a legjobb helyen jársz.

Ne élj feleslegesen fájdalmakkal. Foglalj időpontot, keressük meg együtt az okokat és találjuk meg a leghatékonyabb kezelést, hogy újra teljes értékű életet élhess.